دوغ بطری پاستوریزه و هموژنیزه گرمادیده بدون گاز با طعم نعناع ۲۵۰سی سی

توضیحات

دوغ یکی از سالمترین نوشیدنی های سنتی ایران است که مصرف آن خصوصا در فصول گرم سال بسیارتوصیه می شود.
این نوشیدنی می تواند پروتئین ،چربی ،ویتامین های D و B ، کلسیم وهمچنین آب مورد نیاز بدن را تا حدودی تامین کند .
دوغ حاوی کلسیم و ارگانسیم های زنده و مفیدی است که از رشد و تکثیر بسیاری از باکتری های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می کند.
قابل توچه باشد: دوغ به دلیل داشتن نمک حتی در حد (0/5 درصد) برای مبتلایان به فشار خون بالا،بیماران قلبی- عروقی بسیار مضر است بهتر است هنگام خرید دقت شود دوغ را از جلوی درب مغازه و یا محلی که مشرف به نور مستقیم خورشید است انتخاب نکنیم به دلیل اینکه  باعث سرطان زایی است ،اگر به این روش نگهداری شود ( در معرض نور مستقیم خورشید) آنزیم های تجزیه کننده پروتئین فعال می شوند و دوغ آلوده به کپک شده و بلافاصله تغییررنگ ومزه داده و زودتر از تاریخ انقضاء مشخص شده فاسد و یا غیر قابل مصرف می شود.
اغلب برای طعم دار کردن دوغ از اسانس گلپر،نعناع،کاکوتی استفاده می شود.
نکته مهم : واژه گرمادیده به این معنی است که پس از اتمام فرموله شدن دوغ و بعد از آماده شدن دوباره پاستوریزه شده تا میکرو ارگانیسم های استارترماست کاهش یافته(منظور همان باکتری است)
ودوغ ترش نشود وبهترین شرایط نگهداری در یخچال دما 4-6درجه سانتیگراد است.
توصیه می شود در هنگام خرید دوغ حتما به محل نگهداری دوغ توجه خاص شود.